Zuivelhoeve Tiel

Zuivelhoeve Tiel is een Delicatessenwinkel gelegen aan Westledeplein 14 in Tiel.

Meer informatie over Zuivelhoeve Tiel in Tiel

Altijd een passend kerstgeschenk! In de kerstbrochure staan verschillende kerstpakketten, waaronder de Noord-Hollandse Jong Belegen kaas. Deze kaas is zacht en smeuïg, met een iets vollere smaak dan jonge kaas. Ook het Zuivelhoeve Kaasplankje is een aanrader. Daarnaast zijn de boeren metworst en de Zuivelhoeve Winkels erg populair. Het is fijn dat de verzending vanuit lokale winkels plaatsvindt en dat er gratis bezorging is bij bestellingen vanaf €35. Ook kun je veilig online betalen. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, ontvang je bovendien 10% korting. Kortom, er is voor ieder wat wils bij de Zuivelhoeve winkels, zowel in de fysieke winkels als in de webshop, waar je ook terecht kunt bij de klantenservice.

Wil je weten wat Zuivelhoeve Tiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zuivelhoeve Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zuivelhoeve Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zuivelhoeve Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Zuivelhoeve Tiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zuivelhoeve Tiel

Bezoekers bekeken ook