Xenos Tiel

Xenos Tiel is een Woonwinkel gelegen aan Santwijcksepoort 3 in Tiel.

Meer informatie over Xenos Tiel in Tiel

Bij Xenos vind je verrassende en voordelige producten om het thuis gezellig te maken. Xenos is een van de verrassendste winkels van Nederland, waar je altijd leuke en laag geprijsde producten kunt vinden. Xenos is ontstaan binnen de kruideniersformule P. de Gruyter & zn., waar ze artikelen uit China en India importeerden die nergens anders te vinden waren. Inmiddels is Xenos uitgegroeid tot een keten van woon-, huishoud- en cadeauwinkels, waar je ook online producten kunt kopen. De klantenservice is telefonisch bereikbaar of via het contactformulier. Daarnaast kun je via de website een Xenos winkel in de buurt vinden en je aanmelden voor de nieuwsbrief om 10% korting te ontvangen op je eerste online bestelling. Volg Xenos ook op social media om op de hoogte te blijven.

Wil je weten wat Xenos Tiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Xenos Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Xenos Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Xenos Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Xenos Tiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Xenos Tiel

Bezoekers bekeken ook