WH Sound Tiel

WH Sound Tiel is een Hifi-winkel gelegen aan Rumptstraat 29 in Tiel.

Meer informatie over WH Sound Tiel in Tiel

WH Sound is een evenementenorganisatie die gespecialiseerd is in het verhuren van geluid, licht, beeldprojectie en stroomvoorziening. Ze zijn gevestigd in Tiel en streven ernaar om van elk feest of evenement een groot succes te maken. Met hun uitgebreide assortiment aan apparatuur zorgen ze voor een denderende en oplichtende ervaring. Of het nu gaat om een concert, bruiloft of bedrijfsfeest, WH Sound heeft de juiste apparatuur om de perfecte sfeer te creëren. Met hun professionele team zorgen ze ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld en dat het geluid, licht en beeld van topkwaliteit zijn. Kortom, als je een evenement organiseert en op zoek bent naar een betrouwbare partner op het gebied van geluid, licht en beeldprojectie, dan is WH Sound de perfecte keuze.

Wil je weten wat WH Sound Tiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van WH Sound Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij WH Sound Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je WH Sound Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar WH Sound Tiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. WH Sound Tiel

Bezoekers bekeken ook