Wennekes Tiel

Wennekes Tiel is een Lederwarenwinkel gelegen aan Waterstraat 2 in Tiel.

Meer informatie over Wennekes Tiel in Tiel

Wennekes Tiel is een winkel in Tiel met een ruime collectie koffers, tassen, rugzakken en accessoires voor alle leeftijden. De winkel bevindt zich tegenover het bekende beeld van Flipje. De medewerkers staan klaar om advies te geven en zijn pas tevreden als de klant met een glimlach de deur uitloopt. Naast koffers en tassen van populaire merken zoals Samsonite en Line, biedt de winkel ook portemonnees, paraplu's en telefoontasjes aan. Tiel is een historische plaats in de Betuwe en staat bekend om zijn prachtige uitzicht op de Waal. Naast het winkelen, kunnen bezoekers genieten van bezienswaardigheden zoals het Flipje & Streekmuseum, de Grote of Sint Maartenskerk en het Agnietenhof. Wennekes Tiel bevindt zich in het bruisende centrum van Tiel en is altijd dichtbij.

Wil je weten wat Wennekes Tiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wennekes Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wennekes Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wennekes Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Wennekes Tiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wennekes Tiel

Bezoekers bekeken ook