Waardo Beton BV

Waardo Beton BV is een Betoncentrale gelegen aan Zuiderhavenweg 24 in Tiel.

Meer informatie over Waardo Beton BV in Tiel

Waardo Beton B.V. biedt verschillende soorten vloeren aan voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw. Ze hebben de voorgespannen ribbenvloer met een vloerhoogte van 350 mm, geïsoleerde kanaalplaten in hoogtes van 200, 265 en 320 mm, en kanaalplaten in hoogtes van 165, 200, 265 en 320 mm. Daarnaast is Waardo Beton B.V. gespecialiseerd in BIM-projecten en werken ze met 3D-omgevingen voor het maken van legplannen en productietekeningen. Op de website van Waardo Beton B.V. kun je meer informatie vinden over hun producten en het bedrijfsprofiel. Als je betonmortel nodig hebt in de regio Tiel, kun je terecht bij hun zusterbedrijf Betuwe Beton B.V.

Wil je weten wat Waardo Beton BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Waardo Beton BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Waardo Beton BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Waardo Beton BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Waardo Beton BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Waardo Beton BV

Bezoekers bekeken ook