W2Moments

W2Moments is een Meubelwinkel gelegen aan Edisonstraat 25 in Tiel.

Meer informatie over W2Moments in Tiel

Dé producent van meubilair en totaalinrichter voor de zorg biedt zorgmeubilair van hoge kwaliteit zonder stigmatiserend uiterlijk. Ze regisseren totaalprojecten in de zorg en zorgen voor volledige ontzorging. Ze implementeren bewezen praktijkonderzoeken om ervoor te zorgen dat hun concept werkt. Hun collectie omvat meubilair voor ouderenzorg, verstandelijk gehandicaptenzorg, geestelijke gezondheidszorg en ziekenhuiszorg. Ze hebben positieve klantverhalen van onder andere Zorgspectrum en Carintreggeland. W2 Moments is de naam van het bedrijf.

Wil je weten wat W2Moments verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van W2Moments of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij W2Moments? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je W2Moments het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar W2Moments reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. W2Moments

Bezoekers bekeken ook