Volle Evangelie Gemeente Rehoboth

Volle Evangelie Gemeente Rehoboth is een Kerk gelegen aan Scheeringlaan 2 in Tiel.

Meer informatie over Volle Evangelie Gemeente Rehoboth in Tiel

In gemeente Rehoboth wordt God en de relatie met Hem en met elkaar centraal gesteld. Ze streven ernaar om een Geestvervulde gemeente te zijn die Gods Woord en Gods Wil centraal stelt. Ze geloven dat Gods Wil ontdekt kan worden door middel van Gods Woord en de openbaring van Gods Heilige Geest. De gemeente organiseert elke zondag een eredienst en daarnaast zijn er ook bidstonden, kringen en activiteiten voor kinderen, tieners en jeugd. Op 2 september is er een Gospel muziekevenement in Tiel. Er zijn geen naderende evenementen gepland.

Wil je weten wat Volle Evangelie Gemeente Rehoboth verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Volle Evangelie Gemeente Rehoboth of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Volle Evangelie Gemeente Rehoboth? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Volle Evangelie Gemeente Rehoboth het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Volle Evangelie Gemeente Rehoboth reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Volle Evangelie Gemeente Rehoboth

Bezoekers bekeken ook