Verkeersschool Wesseldijk

Verkeersschool Wesseldijk is een Rijschool gelegen aan Gijsbert Stoutweg 11 in Tiel.

Meer informatie over Verkeersschool Wesseldijk in Tiel

Wesseldijk is een verkeersschool en logistiek opleidingscentrum met meer dan 100 verschillende opleidingen en meer dan 65 professionele werknemers. Ze zijn begonnen met één lesauto en zijn nu uitgegroeid tot een grote organisatie met vier vestigingen. Ze bieden opleidingen op locatie aan en hebben een breed scala aan opleidingen, van brommer tot vrachtwagen. Daarnaast bieden ze ook code 95 modules aan, zoals ADR Basis, Levensreddend handelen en de aanvullende module Projectverhuizer. Ook kun je bij Wesseldijk je heftruckcertificaat halen. Ze hebben vestigingen in Nijmegen, Tiel, Arnhem, Ede, Deventer en Apeldoorn.

Wil je weten wat Verkeersschool Wesseldijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Verkeersschool Wesseldijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Verkeersschool Wesseldijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Verkeersschool Wesseldijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Verkeersschool Wesseldijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Verkeersschool Wesseldijk

Bezoekers bekeken ook