Vegro zorgwinkel Tiel

Vegro zorgwinkel Tiel is een Thuiszorg gelegen aan Hertog Reinaldlaan 2-4 in Tiel.

Meer informatie over Vegro zorgwinkel Tiel in Tiel

In de Vegro thuiszorgwinkel in Tiel kunt u terecht voor een breed assortiment aan hulpmiddelen. Of het nu gaat om het herstellen van een operatie, het doorstaan van de kraamtijd of het verbeteren van uw mobiliteit, de winkel biedt diverse producten zoals rollators, rolstoelen, bedverhogers, douchekrukken en borstkolven. Daarnaast is het mogelijk om deze artikelen te lenen, huren of kopen. De winkel is gevestigd in woonzorgcomplex de 4 Gravinnen aan de Hertog Reinaldlaan 2-4 en is goed bereikbaar aan de rondweg in Tiel. Naast het bezoeken van de winkel kunt u ook genieten van de nabijgelegen Waal en de gezellige binnenstad van Tiel.

Wil je weten wat Vegro zorgwinkel Tiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vegro zorgwinkel Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vegro zorgwinkel Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vegro zorgwinkel Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Vegro zorgwinkel Tiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vegro zorgwinkel Tiel

Bezoekers bekeken ook