Van Wijk Verf

Van Wijk Verf is een Verfwinkel gelegen aan Kellenseweg 20 in Tiel.

Meer informatie over Van Wijk Verf in Tiel

Van Wijk Verf is een verfgroothandel die zich onderscheidt door hun betrokkenheid bij hun medewerkers, leveranciers en klanten. Ze denken mee met hun klanten, houden hen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en bieden technisch advies en inspiratie. Met meer dan 100+ merken en 15.000 producten hebben ze het meest uitgebreide assortiment van Nederland. Ze zijn er voor elke verfprofessional, groot of klein, en bieden een breed scala aan verf en aanverwante materialen. Daarnaast delen ze nieuws en inspiratie over ontwikkelingen en evenementen en hebben ze positieve feedback van hun klanten ontvangen. Klanten waarderen het persoonlijke contact, de service, en het brede assortiment van Van Wijk Verf.

Wil je weten wat Van Wijk Verf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Wijk Verf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Wijk Verf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Wijk Verf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Van Wijk Verf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Wijk Verf

Bezoekers bekeken ook