Van der Velden Wijn & Gedistilleerd

Van der Velden Wijn & Gedistilleerd is een Slijterij gelegen aan Westledeplein 10 in Tiel.

Meer informatie over Van der Velden Wijn & Gedistilleerd in Tiel

Slijterij van der Velden is een slijterij die bekend staat om hun service, kennis en passie voor mooie dranken. Ze bieden een breed scala aan wijnen, waaronder rode wijnen, rosé wijnen, witte wijnen, mousserende wijnen en port. Daarnaast hebben ze ook een aantal uitgelichte dranken waar ze trots op zijn, zoals Graham's The Tawny, Macallan Sir Peter Blake, Salentein Barrel Selection Malbec, Talisker malt 10 years en The Macallan Rare Cask 2021. Als je geïnteresseerd bent, kun je hun nieuwste wijnmagazine lezen. Slijterij van der Velden is ook aangesloten bij verschillende organisaties. Al met al bieden ze een uitgebreide selectie aan dranken en zijn ze een betrouwbare slijterij.

Wil je weten wat Van der Velden Wijn & Gedistilleerd verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van der Velden Wijn & Gedistilleerd of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van der Velden Wijn & Gedistilleerd? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van der Velden Wijn & Gedistilleerd het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Van der Velden Wijn & Gedistilleerd reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van der Velden Wijn & Gedistilleerd

Bezoekers bekeken ook