Van der Borg Schilderwerken

Van der Borg Schilderwerken is een Schilder gelegen aan Rozenstraat 51 in Tiel.

Meer informatie over Van der Borg Schilderwerken in Tiel

Van der Borg Schilderwerken is een bedrijf gevestigd in Tiel, Nederland. Ze bieden schilderdiensten aan en zijn ontworpen door Desimo Web & tekstontwerp. Het bedrijf is te bereiken via telefoonnummer 06 - 25 17 24 15 en e-mailadres info@vanderborgschilderwerken.nl. Ze hebben ook een bankrekening bij Rabobank met IBAN-nummer NL24RABO0182478254. Het BTW-nummer van het bedrijf is NL1680.11.013.B.01 en ze zijn geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 60837160.

Wil je weten wat Van der Borg Schilderwerken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van der Borg Schilderwerken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van der Borg Schilderwerken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van der Borg Schilderwerken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Van der Borg Schilderwerken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van der Borg Schilderwerken

Bezoekers bekeken ook