Van Dee Interieurs

Van Dee Interieurs is een Woonwinkel gelegen aan Kleibergsestraat 12 in Tiel.

Meer informatie over Van Dee Interieurs in Tiel

Van Dee Interieurs in Tiel is jouw woonspecialist voor vloeren, gordijnen, raamdecoratie, horren en kasten op maat. Ze bieden een compleet aanbod voor je interieur en hebben al meer dan 50 jaar ervaring. In de woonwinkel vind je de mooiste vloeren, zoals visgraat en betonlook. Ze zijn ook BeCe Premium dealer en bieden 20% korting op alle BeCe raamdecoratie. Daarnaast bieden ze ook interieuradvies, meetservice en montageservice aan. De medewerkers hebben ieder hun specialisme en kunnen je goed adviseren. Ze hebben ook een vacature voor een allround woningstoffeerder en je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief. In de woonwinkel kun je inspiratie opdoen en je laten adviseren over vloeren, raamdecoratie, gordijnen en kasten op maat. Ze hebben ook vloerverwarming en bieden topkwaliteit en scherpe prijzen. Voor kasten op maat en sfeervolle gordijnen ben je bij Van Dee Interieurs ook aan het juiste adres. Daarnaast hebben ze een ruim assortiment raamdecoratie en kun je horren op maat laten maken.

Wil je weten wat Van Dee Interieurs verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Dee Interieurs of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Dee Interieurs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Dee Interieurs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Van Dee Interieurs reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Dee Interieurs

Bezoekers bekeken ook