Tunc ICT

Tunc ICT is een IT-consultancy gelegen aan Nieuwe Tielseweg 67 in Tiel.

Meer informatie over Tunc ICT in Tiel

Tunc ICT aan Huis is een bedrijf dat computerhulp op afstand en thuis aanbiedt. Het bedrijf is onderdeel van MAH B.V. en heeft al 18 jaar ervaring in het ondersteunen van eindgebruikers op computergebied. Ze bieden onder andere reparatie van computers en laptops, hulp bij programma's en pakketten, hulp bij wifi, internet en e-mail, onderhoud en APK, en beveiligingsinstallaties. Tunc ICT heeft ervaren specialisten die snel problemen kunnen oplossen. Ze werken met vaste prijzen en streven naar kwaliteit en veiligheid. Ze bieden ook een lidmaatschap aan waarbij je voor een vast bedrag per maand onbeperkt computerhulp op afstand kunt krijgen, telefonische ondersteuning en korting op diensten en producten. Als lid krijg je ook korting op een monteur aan huis. Tunc ICT heeft tevreden klanten en je kunt direct contact opnemen voor een afspraak.

Wil je weten wat Tunc ICT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tunc ICT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tunc ICT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tunc ICT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Tunc ICT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tunc ICT

Bezoekers bekeken ook