Tres Tapasbar Tiel

Tres Tapasbar Tiel is een Restaurant gelegen aan Plein 2 in Tiel.

Meer informatie over Tres Tapasbar Tiel in Tiel

Bij TR3S Tapasbar kun je onbeperkt genieten van heerlijke wereldtapas en sangria. Er is geen tijdslimiet, dus je kunt lekker ongedwongen tafelen en zoveel bestellen als je wilt, inclusief de lekkere desserts. Of je nu van vlees, vis of vega houdt, bij TR3S Tapasbar serveren ze het allemaal. De keten groeit en is op steeds meer plekken in het land te vinden. Wil je graag in de horeca werken? Bekijk dan de vacatures bij TR3S Tapasbar. Ben je een ondernemer en wil je een TR3S vestiging openen? Neem dan contact op met hen. Ook met een grote groep kun je bij TR3S Tapasbar terecht om onbeperkt te genieten van diverse kleine wereldtapas. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Wil je weten wat Tres Tapasbar Tiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tres Tapasbar Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tres Tapasbar Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tres Tapasbar Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Tres Tapasbar Tiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tres Tapasbar Tiel

Bezoekers bekeken ook