ToThePoint Therapie: fysiotherapie en osteopathie Tiel

ToThePoint Therapie: fysiotherapie en osteopathie Tiel is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Laan van Westroijen 10 in Tiel.

Meer informatie over ToThePoint Therapie: fysiotherapie en osteopathie Tiel in Tiel

Fysiotherapie Tiel is een praktijk die van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar is tussen 09:00 en 13:00 uur. Afspraken kunnen snel online gemaakt worden. De praktijk heeft als doel om zoveel mogelijk mensen te helpen om van hun klachten af te komen. Ze richten zich op het opsporen en elimineren van factoren die het herstel belemmeren. Ze maken mensen bewust van het belang van onderhoud van het lichaam en het luisteren naar het lichaam. Fysio Tiel is een praktijk waar de cliënt centraal staat. Ze zijn gespecialiseerd in de behandeling van triggerpoints, de mobilisatie van het houdings- en bewegingsapparaat en shockwave therapie. Ze hebben een holistische visie en beschouwen de mens als één geheel. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals manuele therapie, fysiotherapie in het water en physio training. Als de oorzaak van de hoofdklacht wordt gevonden, zullen de andere klachten ook verdwijnen na een fysio behandeling.

Wil je weten wat ToThePoint Therapie: fysiotherapie en osteopathie Tiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ToThePoint Therapie: fysiotherapie en osteopathie Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ToThePoint Therapie: fysiotherapie en osteopathie Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ToThePoint Therapie: fysiotherapie en osteopathie Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar ToThePoint Therapie: fysiotherapie en osteopathie Tiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ToThePoint Therapie: fysiotherapie en osteopathie Tiel

Bezoekers bekeken ook