Timmerfabriek Avam

Timmerfabriek Avam is een Timmerman gelegen aan Morsestraat 11l in Tiel.

Meer informatie over Timmerfabriek Avam in Tiel

Timmerfabriek Avam is een ambachtelijke timmerfabriek die gespecialiseerd is in houtbewerking voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Ze maken gebruik van hoogwaardige machines en materialen, waaronder duurzame houtsoorten en tochtweringen en veiligheidsbeslag voor ramen en deuren. Naast het produceren van verschillende houtconstructies, biedt Timmerfabriek Avam ook aanvullende diensten aan, zoals bezorging op locatie, plaatsing/montering van de houtconstructies en onderhoud. Ze leveren hun producten aan particulieren en bieden onder andere op maat gemaakte houten kozijnen, ramen, deuren, boeidelen, sierlijsten en plinten aan. Daarnaast beschikken ze over een eigen spuiterij waar het houtwerk met grondverf wordt gespoten. Het vakmanschap en ambacht staan centraal bij Timmerfabriek Avam.

Wil je weten wat Timmerfabriek Avam verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Timmerfabriek Avam of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Timmerfabriek Avam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Timmerfabriek Avam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Timmerfabriek Avam reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Timmerfabriek Avam

Bezoekers bekeken ook