Time 4 burgers

Time 4 burgers is een Hamburgerrestaurant gelegen aan Vleesstraat 15 a in Tiel.

Meer informatie over Time 4 burgers in Tiel

Bij Time 4 Burgers kun je gemakkelijk en snel online bestellen. Na iedere bestelling kun je draaien aan het rad en maak je kans op mooie prijzen. Daarnaast wordt er iedere 6 maanden een Toyota Aygo verloot door Foodticket. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling te laten bezorgen op het door jou gekozen tijdstip. Als je direct wilt genieten van je maaltijd, kun je online betalen met iDEAL. Afhalen is ook mogelijk, je bestelling staat dan klaar op het door jou gekozen tijdstip en je kunt ook online betalen. De locatie van Time 4 Burgers is aan de Vleesstraat 15A, 4001 BB Tiel en het telefoonnummer is 0638605655.

Wil je weten wat Time 4 burgers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Time 4 burgers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Time 4 burgers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Time 4 burgers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Time 4 burgers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Time 4 burgers

Bezoekers bekeken ook