TIGA streetfood & cocktails

TIGA streetfood & cocktails is een Restaurant gelegen aan Korenbeursplein 3 in Tiel.

Meer informatie over TIGA streetfood & cocktails in Tiel

Bij tiga streetfood & cocktails kun je genieten van een fusion van culturen, smaken en ervaringen. Je kunt onbeperkt genieten van verschillende streetfood gerechten uit Azië en Zuid-Amerika en daarbij genieten van heerlijke cocktails. Terwijl je smult van de gerechten, zorgen de cocktails voor een verfrissende en harmonieuze smaakbeleving. Het is een culinaire reis vol gezelligheid en hemelse smaken, waarbij je kunt kiezen uit een divers menu met exotische klassiekers en creatieve hoogstandjes. Je kunt terecht bij tiga streetfood & cocktails in Tiel en Veenendaal.

Wil je weten wat TIGA streetfood & cocktails verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TIGA streetfood & cocktails of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TIGA streetfood & cocktails? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TIGA streetfood & cocktails het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar TIGA streetfood & cocktails reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TIGA streetfood & cocktails

Bezoekers bekeken ook