Tielse IJsvereniging "De Pinguin"

Tielse IJsvereniging "De Pinguin" is een Schaatsbaan gelegen aan IJsbaanpad 1 in Tiel.

Meer informatie over Tielse IJsvereniging "De Pinguin" in Tiel

De Tielse IJsvereniging de Pinguïn is opgericht in 1956 en bestaat volledig uit vrijwilligers. Ze hebben een ijsbaan op een locatie naast het kantoor van AT&C Accountants en Belastingadviseurs in Tiel. De ijsbaan kan alleen geopend worden als het bestuur het goedkeurt en het ijs voldoet aan de eisen van de KNSB, namelijk 10 centimeter dik gezond ijs. Mensen worden aangemoedigd om lid te worden van de vereniging zodat ze kunnen genieten van de grote ijsbaan en tegelijkertijd het voortbestaan van de vereniging steunen. Helaas is de ijsbaan op dit moment gesloten vanwege de dooi.

Wil je weten wat Tielse IJsvereniging "De Pinguin" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tielse IJsvereniging "De Pinguin" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tielse IJsvereniging "De Pinguin"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tielse IJsvereniging "De Pinguin" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Tielse IJsvereniging "De Pinguin" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tielse IJsvereniging “De Pinguin”

Bezoekers bekeken ook