Tiel

Tiel is een Nagelstudio gelegen aan De Kogge 34 in Tiel.

Meer informatie over Tiel in Tiel

Al ruim 27 jaar is NailCity and Dreads een bekende naam in de nagelbranche. Het doel van de salon is om mooie nagels toegankelijk te maken voor iedereen, daarom zijn de behandelingen iets goedkoper dan gemiddeld. Maar dit betekent niet dat er met mindere kwaliteit nagelproducten wordt gewerkt, integendeel. De salon werkt uitsluitend met MAGNETIC, een professionele groothandel in nagelproducten van Nederlandse bodem. Magnetic is marktleider in Nederland en biedt meer dan 3.500 producten aan. De salon hecht veel waarde aan kwaliteit en veiligheid. Daarnaast wordt er hygiënisch gewerkt met het hygienic nail system van Magnetic nails. Iedere klant is verzekerd van een nieuwe, schone nagelvijl. Verder biedt de salon een ruime keuze aan Nail Art, met meer dan 200 kleuren en variaties aan gellak en een ruim assortiment aan producten. De nagelstyliste heeft veel ervaring en kan advies geven over welke kleuren en producten het beste passen bij elke persoon. Kortom, bij NailCity and Dreads ben je aan het juiste adres voor mooie, verzorgde en sterke nagels.

Wil je weten wat Tiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Tiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tiel

Bezoekers bekeken ook