Thuisin Henk van Wijk

Thuisin Henk van Wijk is een Woonwinkel gelegen aan Nieuwe Tielseweg 69 B in Tiel.

Meer informatie over Thuisin Henk van Wijk in Tiel

Bij Thuisin Henk van Wijk in Tiel vind je een uitgebreid assortiment aan raamdecoratie, gordijnen, kasten op maat, horren, behang, verf, wandpanelen, stalen deuren en vloeren. Of je nu op zoek bent naar jaloezieën, vitrages, een kast op maat, horren voor verschillende raamformaten, behang in diverse dessins, stoere stalen deuren of een nieuwe vloer, bij Thuisin Henk van Wijk ben je aan het juiste adres. De stylisten in de woonwinkel staan voor je klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de perfecte combinatie die past bij jouw persoonlijke stijl en voorkeuren. Daarnaast biedt de winkel ook interieuradvies en verzorgen zij het inmeten en leggen van de vloer. Kom snel langs bij Thuisin Henk van Wijk in Tiel en ontdek wat zij voor jou kunnen betekenen.

Wil je weten wat Thuisin Henk van Wijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Thuisin Henk van Wijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Thuisin Henk van Wijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Thuisin Henk van Wijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Thuisin Henk van Wijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Thuisin Henk van Wijk

Bezoekers bekeken ook