The Stone Tiel

The Stone Tiel is een Kledingwinkel gelegen aan Waterstraat 39 in Tiel.

Meer informatie over The Stone Tiel in Tiel

The Stone is een online winkel waar je zowel dameskleding als herenkleding kunt kopen. Ze bieden een modieuze en tijdloze collectie voor zowel mannen als vrouwen. Voor herenkleding hebben ze merken zoals PME Legend, Antony Morato, Airforce, Malelions en Petrol Industries, die verschillende stijlen vertegenwoordigen. Deze merken staan bekend om hun robuuste kleding die geschikt is voor de moderne en actieve man. Als vaste klant van The Stone kun je profiteren van het Stone member spaarprogramma. Met elk aankoop spaar je punten die je kunt inwisselen voor waardecheques. Elk kwartaal worden deze uitgekeerd en je kunt ze zowel online als in de winkels gebruiken. Om op de hoogte te blijven van de laatste trends en acties kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief en The Stone volgen op sociale media.

Wil je weten wat The Stone Tiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Stone Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Stone Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Stone Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar The Stone Tiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Stone Tiel

Bezoekers bekeken ook