TGV Hellas

TGV Hellas is een Sportclub gelegen aan Hilversumstraat in Tiel.

Meer informatie over TGV Hellas in Tiel

Hellas Tiel is een gymnastiekvereniging met een divers aanbod aan sportlessen, zoals turnen, freerunning, dansen, meisjes turnen, jongens turnen en volleybal. De lessen worden gegeven op drie locaties in Tiel en zijn geschikt voor alle leeftijden. Er is ook de mogelijkheid om twee gratis proeflessen te volgen of je in te schrijven voor de sportlessen. Daarnaast houdt Hellas Tiel haar leden op de hoogte van nieuwtjes, evenementen en ontwikkelingen via hun website en sociale media. De vereniging biedt ook SponsorKliks aan, waarbij je via hun link of app producten kunt bestellen en Hellas Tiel hier een commissie voor ontvangt. Hellas Tiel is trots op hun grote aantal enthousiaste leden en biedt naast gymnastieklessen ook dans, freerunning, bootcamp, volleybal en badminton aan. De lessen zijn betaalbaar en worden gegeven op drie verschillende locaties in Tiel. Daarnaast organiseert Hellas Tiel ook diverse activiteiten, zoals uitvoeringen, wedstrijden en feestjes. Ze vinden het belangrijk dat iedereen kan sporten en werken daarom samen met Jeugdfonds Sport & Cultuur. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor lessen of het lesrooster bekijken op de website van Hellas Tiel.

Wil je weten wat TGV Hellas verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TGV Hellas of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TGV Hellas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TGV Hellas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar TGV Hellas reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TGV Hellas

Bezoekers bekeken ook