Tennisschool Henk de Boom

Tennisschool Henk de Boom is een Tennisleraar gelegen aan Meester Tydemanstraat 11 in Tiel.

Meer informatie over Tennisschool Henk de Boom in Tiel

Tennisschool Henk de Boom biedt in de maand september een speciale actie voor basisschoolkinderen: start met tennis na de zomervakantie samen met een vriend of vriendin. Inschrijven kan via het inschrijfformulier op de website. Het volgen van tennistrainingen is verplicht, maar iedereen kan meedoen, ongeacht niveau of leeftijd. Ook niet-leden zijn welkom, maar leden hebben voorrang bij plaatsing. Daarnaast wordt er bij niet-leden baanhuur in rekening gebracht. Het winterprogramma van 18 weken start eind september, inschrijven kan via de website of per mail. Het jaarprogramma duurt 36 weken, waarvan 18 in het voorjaar/zomer en 18 in de herfst/winter. De inschrijving voor het winterprogramma sluit op 4 september, maar er wordt geprobeerd om ook na deze datum een passende oplossing te vinden. Voor junioren zijn er instroomdagen op alle dagen, voor volwassenen op maandag, dinsdag en donderdag. De locatie van de tennisschool is in Tiel. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website of per mail, waarna er een uitnodiging volgt om deel te nemen aan trainingen, lessen of een introductiedag. Tennisschool Henk de Boom is bereikbaar via telefoon en mail.

Wil je weten wat Tennisschool Henk de Boom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tennisschool Henk de Boom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tennisschool Henk de Boom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tennisschool Henk de Boom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Tennisschool Henk de Boom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tennisschool Henk de Boom

Bezoekers bekeken ook