Taste Fusion Restaurant

Taste Fusion Restaurant is een Aziatisch fusion-restaurant gelegen aan Weerstraat 23 in Tiel.

Meer informatie over Taste Fusion Restaurant in Tiel

Bij Taste Fusion Restaurant kun je de verschillende smaken van het Verre Oosten proeven, met gerechten uit de Indonesische, Koreaanse, Chinese, Japanse en Vietnamese keuken. Het restaurant is opgericht door Robin en Jolanda, die al sinds 1986 actief zijn in de horeca. Na het runnen van een afhaalrestaurant in winkelcentrum Kwadrant, zijn ze in 2016 teruggekeerd naar de binnenstad van Tiel en hebben ze Taste geopend. Het restaurant is samen met hun zoons vormgegeven en biedt een fusion van Aziatische gerechten, bereid op verschillende manieren. Het is mogelijk om een tafel te reserveren via de website, waar ook de openingstijden en contactgegevens te vinden zijn.

Wil je weten wat Taste Fusion Restaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Taste Fusion Restaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Taste Fusion Restaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Taste Fusion Restaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Taste Fusion Restaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Taste Fusion Restaurant

Bezoekers bekeken ook