Tandartspraktijk Handoko-Limanto

Tandartspraktijk Handoko-Limanto is een Tandarts gelegen aan Het Jaagpad 2 in Tiel.

Meer informatie over Tandartspraktijk Handoko-Limanto in Tiel

Bij tandartspraktijk Handoko-Limanto kunnen alle afspraken bij mondzorgverleners gewoon doorgaan, ook voor kinderen, ouderen en zowel gevaccineerde als ongevaccineerde mensen. Er gelden echter wel 5 basisregels om ervoor te zorgen dat het bezoek veilig verloopt. Allereerst is het belangrijk om gezondheidsvragen eerlijk te beantwoorden, omdat dit zowel voor je eigen veiligheid als die van anderen belangrijk is. Als je coronaklachten hebt of een positieve zelftest hebt, dien je je afspraak uit te stellen en je te laten testen bij de GGD. Bij twijfel kun je het beste contact opnemen met de praktijk voordat je naar je mondzorgverlener gaat. Het wordt aangeraden om alleen naar de afspraak te komen en zo kort mogelijk in de wachtkamer te verblijven. Daarnaast is het dragen van een medisch mondkapje en het houden van afstand verplicht in de praktijk. Tot slot is het belangrijk om zelf je mond goed te verzorgen door twee keer per dag twee minuten te poetsen met een fluoridetandpasta, dagelijks tussen je tanden en kiezen te rageren of stokeren, en regelmatig je wangen en mond te ontspannen. Klachten zoals bloedend tandvlees dienen niet genegeerd te worden, omdat dit kan wijzen op een ontsteking.

Wil je weten wat Tandartspraktijk Handoko-Limanto verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandartspraktijk Handoko-Limanto of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandartspraktijk Handoko-Limanto? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandartspraktijk Handoko-Limanto het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Tandartspraktijk Handoko-Limanto reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandartspraktijk Handoko-Limanto

Bezoekers bekeken ook