Taekwon-do school Best of the Best

Taekwon-do school Best of the Best is een Vechtsportschool gelegen aan De Praam 84 in Tiel.

Meer informatie over Taekwon-do school Best of the Best in Tiel

Drie weken lang zijn negen fanatieke Taekwon-Do beoefenaars, waarvan zes leden van TAG Gelderland, samen op reis geweest in het moederland van Taekwon-Do, Korea. Daarnaast wordt in de tekst gewezen op de mogelijkheid om het boek "Taekwon-Do, de Weg naar succes" compleet te herdrukken. Er is ook korting op het Basisboek Taekwon-Do. Verder wordt er gecommuniceerd dat er per september gestart zal worden met het nieuwe Taekwondo seizoen, maar dat er rekening gehouden moet worden met de coronamaatregelen. Ten slotte wordt er verwezen naar de Facebookpagina van Taekwondo Academie Gelderland en worden er aankomende evenementen aangekondigd, waaronder de Dangraad Examens.

Wil je weten wat Taekwon-do school Best of the Best verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Taekwon-do school Best of the Best of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Taekwon-do school Best of the Best? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Taekwon-do school Best of the Best het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Taekwon-do school Best of the Best reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Taekwon-do school Best of the Best

Bezoekers bekeken ook