T. de Reus B.V.

T. de Reus B.V. is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Voltastraat 6 in Tiel.

Meer informatie over T. de Reus B.V. in Tiel

Stephan Snel is sinds januari 2019 franchisenemer bij Autotaalglas Tiel. Hij en zijn team bieden verschillende diensten aan, waaronder het verhelpen van ruitschade. Of het nu gaat om een sterretje of barst in je autoruit, bij Autotaalglas Tiel kan je snel en vakkundig je autoruit laten repareren. Als het sterretje niet groter is dan een 2 euromunt, kunnen ze het meestal repareren. Is de schade groter, dan wordt de autoruit vervangen. Daarnaast bieden ze ook kalibratiediensten aan voor auto's met rijhulpsystemen. Als je jouw auto niet de hele dag kunt missen, kan je gebruik maken van hun gratis leen-MINI of leenfiets. Ook bieden ze anti-diefstal beveiliging voor kentekenplaten aan. Klanten zijn tevreden over het persoonlijke en directe contact, de fijne wachtruimte en het vriendelijke en vakkundige personeel. Ze kunnen snel een afspraak maken en worden goed en netjes geholpen. Zelfs bij een ster in de voorruit kon de reparatie binnen 1,5 uur worden gedaan.

Wil je weten wat T. de Reus B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van T. de Reus B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij T. de Reus B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je T. de Reus B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar T. de Reus B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. T. de Reus B.V.

Bezoekers bekeken ook