Studio Avalon

Studio Avalon is een Schoonheidssalon gelegen aan De Hennepe 479 in Tiel.

Meer informatie over Studio Avalon in Tiel

Studio Avalon is een kleine, professionele schoonheidssalon met een praktijkruimte aan huis. Hier kunt u genieten van behandelingen die speciaal zijn afgestemd op uw huidbeeld en persoonlijkheid. U kunt advies krijgen over de beschikbare behandelingen en producten, en zelfs een behandeling op maat samenstellen of hierin laten adviseren. De behandelingen worden uitgevoerd door een ervaren schoonheidsspecialiste en er zijn ook specialistische behandelingen beschikbaar. Bij Studio Avalon wordt er echt de tijd voor u genomen. De salon is vernoemd naar het eiland Avalon, waar mensen zich vroeger terugtrokken om tot rust te komen en in verbinding te komen met hun innerlijk. Het eiland werd vooral bezocht door vrouwen, maar ook enkele mannen erkenden Moeder Aarde als hun Godin. Het webdesign van Studio Avalon is verzorgd door Nederland Media Producties.

Wil je weten wat Studio Avalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Studio Avalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Studio Avalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio Avalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Studio Avalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Studio Avalon

Bezoekers bekeken ook