Stroop & Suiker Tiel

Stroop & Suiker Tiel is een Restaurant gelegen aan Westluidensestraat 30 in Tiel.

Meer informatie over Stroop & Suiker Tiel in Tiel

Welkom op de site van Stroop & Suiker Tiel! Bij ons kun je genieten van heerlijke ambachtelijke pannenkoeken, american pancakes en nog veel meer. Het hele jaar door kun je bij ons terecht voor lunch, diner of een kop koffie met gebak. Onze pannenkoeken worden vers bereid in onze open keuken en we hebben een grote variëteit aan keuzes. Als je favoriete pannenkoek er niet bij staat, kun je zelf je eigen pannenkoek samenstellen. We bakken onze pannenkoeken standaard dik, maar als je liever dunne pannenkoeken hebt, kun je dit doorgeven aan het personeel. Daarnaast bieden we ook American pancakes aan in zoete en hartige varianten. Stroop & Suiker is een combinatie van een traditioneel pannenkoekenhuis en een moderne pancake bar. Naast pannenkoeken en American pancakes kun je bij ons ook terecht voor broodjes, koffie en andere gerechten. We hebben een ruim assortiment aan lunch- en hoofdgerechten, evenals voor- en nagerechten. We zijn ook op zoek naar nieuwe medewerkers voor ons restaurant, dus als je geïnteresseerd bent, neem dan contact met ons op. Je kunt ons vinden op Westluidensestraat 30, 4001 NG Tiel, Nederland.

Wil je weten wat Stroop & Suiker Tiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stroop & Suiker Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stroop & Suiker Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stroop & Suiker Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Stroop & Suiker Tiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stroop & Suiker Tiel

Bezoekers bekeken ook