Stichting Wereldwinkel Tiel

Stichting Wereldwinkel Tiel is een Cadeauwinkel gelegen aan Weerstraat 10 in Tiel.

Meer informatie over Stichting Wereldwinkel Tiel in Tiel

De Wereldwinkel Tiel is op zoek naar vrijwilligers die willen meewerken in de winkel. Zowel een winkelcoördinator als verkoopmedewerkers zijn welkom. Ook zoeken ze iemand die verantwoordelijk is voor de social media en PR. De Wereldwinkel heeft een breed assortiment aan eerlijke en duurzame producten. Het adres van de winkel is Weerstraat 10 in Tiel en de openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Op koopzondagen is de winkel geopend van 12:00 tot 17:00 uur. Je kunt de Wereldwinkel ook volgen op Facebook en Instagram.

Wil je weten wat Stichting Wereldwinkel Tiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Wereldwinkel Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Wereldwinkel Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Wereldwinkel Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Stichting Wereldwinkel Tiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Wereldwinkel Tiel

Bezoekers bekeken ook