Stichting Dierenpark Tiel

Stichting Dierenpark Tiel is een Museum gelegen aan Kinkelenburglaan 7 in Tiel.

Meer informatie over Stichting Dierenpark Tiel in Tiel

Op de website van Stichting Hertenkamp Tiel kun je het laatste nieuws vinden over het mooie park, hoe je kunt helpen en welke dieren er verblijven. Het Hertenkamp bestaat al 60 jaar en er is een mogelijkheid om te doneren. Ook is de collecteweek van het Hertenkamp van start gegaan. Op de website kun je meer lezen over de Racka schapen, de Damherten, de Shetlandpony's en de Alpaca's die in het park wonen. Daarnaast kun je zelf sponsor of donateur worden van de stichting. De openingstijden van het park zijn in de zomer van 10.00u tot 19.30u en in de winter van 10.00u tot 16.00u. Het park is gesloten op Oudejaarsdag en tijdens het Appelpopfestival.

Wil je weten wat Stichting Dierenpark Tiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Dierenpark Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Dierenpark Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Dierenpark Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Stichting Dierenpark Tiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Dierenpark Tiel

Bezoekers bekeken ook