Stichting Breakthrough City Church

Stichting Breakthrough City Church is een Kerk gelegen aan Teisterbantlaan 21 in Tiel.

Meer informatie over Stichting Breakthrough City Church in Tiel

Breakthrough City Church Rotterdam is een gemeente die al meer dan 10 jaar bestaat. Ze zijn begonnen in Rotterdam en zijn nu gevestigd in de Groene Tuinkerk. De gemeente heeft een gemeenschappelijke visie van eenheid van het Lichaam van Christus en een specifieke visie van het bouwen van het huis van God. Ze geloven dat ze niets kunnen zonder Jezus Christus en proberen altijd open te zijn naar elkaar en van elkaar te leren. De gemeente bestaat uit verschillende culturen en achtergronden, wat zorgt voor een gezellige mix. Ze hebben diensten op zondag om 13:00 uur en op vrijdag komen ze samen om te bidden en overdenkingen te delen. Er zijn speciale diensten voor kinderen en ze nodigen iedereen uit om Kerst met hen te vieren. Voor meer informatie en contactgegevens kunnen mensen terecht op hun Facebookpagina.

Wil je weten wat Stichting Breakthrough City Church verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Breakthrough City Church of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Breakthrough City Church? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Breakthrough City Church het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Stichting Breakthrough City Church reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Breakthrough City Church

Bezoekers bekeken ook