St. Maartenskerk

St. Maartenskerk is een Kerk gelegen aan Kerkplein 3 in Tiel.

Meer informatie over St. Maartenskerk in Tiel

Op 15:00 uur verzamelen we in de Bieb waar we een lampion gaan knutselen en het liedje leren. Als je tussen 4 en 12 jaar bent, kun je je aanmelden voor de Sint Maartensviering. Het is handig als je vader/moeder om half 5 bij de Bieb zijn, zodat we in optocht naar de kerk kunnen lopen. In de kerk zal Ds. Detlef Bohlken ons het verhaal van Sint Maarten vertellen. Vergeet niet om zelf een lampionstokje met een lampje en batterijtje mee te nemen, die kun je kopen bij Blokker en speelgoedzaken.

Wil je weten wat St. Maartenskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van St. Maartenskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij St. Maartenskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je St. Maartenskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar St. Maartenskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. St. Maartenskerk

Bezoekers bekeken ook