St. Caeciliakapel

St. Caeciliakapel is een Kerk gelegen aan Kerkstraat 34 in Tiel.

Meer informatie over St. Caeciliakapel in Tiel

Reliwiki is de belangrijkste database van religieus erfgoed en wordt mede mogelijk gemaakt door BOEi, Donatus Verzekeringen en St. Vrienden van BOEi. In het nieuws wordt het herbestemmen van kerken besproken en wordt benadrukt om gebruik te maken van het unieke karakter van de gebouwen. Een voorbeeld hiervan is de St. Caeciliakapel in Tiel, die oorspronkelijk onderdeel uitmaakte van een vrouwenklooster dat werd gesticht in 1496. Het schip van de kapel dateert uit die tijd, terwijl het koor in de 16e eeuw vernieuwd is. De kapel is een laat-gotische, eenbeukige kerk met een netgewelf en gebeeldhouwde sluitstenen. Het gebouw werd gerestaureerd in 1949 nadat het in eigendom kwam van de Hervormden vanaf 1810.

Wil je weten wat St. Caeciliakapel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van St. Caeciliakapel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij St. Caeciliakapel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je St. Caeciliakapel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar St. Caeciliakapel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. St. Caeciliakapel

Bezoekers bekeken ook