Spronken Orthopedie

Spronken Orthopedie is een Winkel gelegen aan Ziekenhuis Rivierenland, President Kennedylaan 1b in Tiel.

Meer informatie over Spronken Orthopedie in Tiel

Spronken Orthopedie is een specialist in hulpmiddelen met meer dan 300 locaties in België en Nederland. Ze hebben het eerste Amputee Care Center. Ze hebben ook een nieuwe winkel in Beek en een nieuwe winkel in Sint Truiden. Spronken Orthopedie biedt zorg voor patiënten met prothesen, orthesen en braces, steunzolen, steunkousen en mobiliteitsproblemen. Ze bieden ook andere hulpmiddelen zoals korsetten, schoenen op maat en diabetische hulpmiddelen. Spronken Orthopedie staat altijd klaar om te helpen en heeft een team van zorgprofessionals die zorg dragen voor hun patiënten. Ze zijn ook gespecialiseerd in thuiszorg en hebben veel positieve patiëntwaarderingen ontvangen.

Wil je weten wat Spronken Orthopedie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Spronken Orthopedie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Spronken Orthopedie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Spronken Orthopedie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Spronken Orthopedie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Spronken Orthopedie

Bezoekers bekeken ook