Sprocket Fietsenmakerij

Sprocket Fietsenmakerij is een Fietsenwinkel gelegen aan Hogeweidseweg 21 in Tiel.

Meer informatie over Sprocket Fietsenmakerij in Tiel

Sprocket heeft genoten van de vakantie, maar is nu weer terug en de winkel is geopend. Ze nodigen iedereen uit om langs te komen met hun fietsproblemen. Het is nu winter, dus donkerder buiten. Ze vragen zich af of iedereens licht aan staat. De openingstijden van de winkel zijn van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur en op zaterdag zijn ze ook geopend. Op zondag is de winkel gesloten, maar de pomp is wel beschikbaar. De luchtcompressor is dagelijks beschikbaar en de luchtslang hangt buiten op de stoep. Het gebruik van de compressor is op eigen risico en de druk is ingesteld op 5 bar.

Wil je weten wat Sprocket Fietsenmakerij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sprocket Fietsenmakerij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sprocket Fietsenmakerij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sprocket Fietsenmakerij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Sprocket Fietsenmakerij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sprocket Fietsenmakerij

Bezoekers bekeken ook