Sportschool van Doorn Tiel

Sportschool van Doorn Tiel is een Sportschool gelegen aan Grotebrugse Grintweg 44 in Tiel.

Meer informatie over Sportschool van Doorn Tiel in Tiel

Goed nieuws! De lessen bij Sportschool van Doorn-Tiel gaan weer door zoals gewoonlijk. Het schema blijft hetzelfde en iedereen kan op de eigen dag en tijd komen. Daarnaast zijn er filmpjes op de website geplaatst om thuis bezig te blijven met judo. Hoewel het niet hetzelfde is als een echte les, kunnen we onder deze omstandigheden niet meer doen. Wees voorzichtig en doe wat je kunt. De website is tijdelijk aangepast voor deze filmpjes, dus het ziet er anders uit dan normaal. Als je vragen hebt over judo, kun je contact opnemen via de contactpagina. Let op: deze website bevat alleen informatie over Sportschool van Doorn-Tiel. Voor informatie over Sportschool van Doorn in Rhenen kun je terecht op www.sportschoolvandoorn.nl.

Wil je weten wat Sportschool van Doorn Tiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportschool van Doorn Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportschool van Doorn Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportschool van Doorn Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Sportschool van Doorn Tiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportschool van Doorn Tiel

Bezoekers bekeken ook