Sport-inn Tiel

Sport-inn Tiel is een Sportartikelenwinkel gelegen aan Hoogeindsestraat 19 in Tiel.

Meer informatie over Sport-inn Tiel in Tiel

Bij INTERSPORT kun je terecht voor al je sportartikelen. Ze hebben een ruime collectie hardloopkleding van het merk Energetics, waarmee je goed zichtbaar bent tijdens je avondruns in het donker. Daarnaast hebben ze ook een assortiment voetbalschoenen van merken als adidas en PUMA, waarbij je kunt kiezen tussen snelheid en controle. Voor de wintersport hebben ze ski jassen met innovatieve technologieën om je prestaties te verbeteren. INTERSPORT is ook bezig met verantwoord ondernemen en wil een positieve impact hebben op mens en planeet. Ze hebben een spaarprogramma en een club-app, en zoeken altijd naar sportieve mensen die bij hen willen werken. Met meer dan 50 winkels in Nederland en onderdeel van een wereldwijd netwerk, is er altijd wel een INTERSPORT bij jou in de buurt. Bij INTERSPORT geloven ze dat sport leuk moet zijn en helpen ze jou om jouw plek in de sport te vinden, zodat je er het maximale plezier uit kunt halen.

Wil je weten wat Sport-inn Tiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sport-inn Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sport-inn Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport-inn Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Sport-inn Tiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sport-inn Tiel

Bezoekers bekeken ook