Speelse Kracht

Speelse Kracht is een Yogastudio gelegen aan Thedingsweert 3 in Kerk Avezaath Tiel.

Meer informatie over Speelse Kracht in Kerk Avezaath Tiel

Speelse Kracht is een organisatie die zich richt op het inzetten van speelsheid om mensen in hun kracht te zetten. Door middel van humor, een veilige werksfeer en een heldere opbouw worden deelnemers gestimuleerd om hun creativiteit en mogelijkheden te ervaren. Dit kan worden bereikt door het gebruik van neuro linguïstisch programmeren, waarbij de deelnemers leren om bewust af te wisselen tussen de linker- en rechterhersenhelft. Hierdoor ervaren ze meer rust, staan ze meer open en kunnen ze beter contact maken met hun verbeeldingskracht. Daarnaast biedt Speelse Kracht workshops aan om te leren verhalen te vertellen en presentaties te verbeteren. Ook kunnen ze workshops theatersport geven voor teambuilding en trainingen in trainingsacteren. Tot slot kunnen ze ingehuurd worden als regisseur voor toneelstukken.

Wil je weten wat Speelse Kracht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Speelse Kracht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Speelse Kracht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Speelse Kracht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Speelse Kracht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Speelse Kracht

Bezoekers bekeken ook