SpatialData4s

SpatialData4s is een IT-consultancy gelegen aan Brasem 20 in Tiel.

Meer informatie over SpatialData4s in Tiel

SpatialData4s is een zakelijke dienstverlener die zich richt op Oracle Spatial-ICT database oplossingen. Ze streven naar hoogwaardige dienstverlening en innovatieve toepassingen en willen een betrouwbare partner zijn. Het bedrijf slaat een brug tussen database- en systeemontwikkeling en het beheer van spatial-data. Ze leveren consultancy en ondersteuning op het gebied van systeemontwikkeling en spatial-datamanagement. De Oracle Spatial database wordt gezien als het hart van een Spatial Data Infrastructure (SDI). Het bedrijf heeft meer dan twaalf jaar ervaring met het gebruik van de tools van Oracle Spatial. Een SDI is een data-infrastructuur die een framework implementeert van geo-spatial-data, metadata, gebruikers en tools die interactief met elkaar verbonden zijn. Een GIS is vaak het platform dat gebruikt wordt binnen een SDI. Coördinatie tussen alle betrokkenen en het definiëren van standaarden zijn belangrijk voor het succes van een SDI. Het werken met spatial-data en het ontwikkelen van spatial-functionaliteit wordt besproken op een technisch forum.

Wil je weten wat SpatialData4s verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SpatialData4s of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SpatialData4s? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SpatialData4s het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar SpatialData4s reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SpatialData4s

Bezoekers bekeken ook