Smit Plastic BV

Smit Plastic BV is een Fabrikant gelegen aan Amperestraat 10 in Tiel.

Meer informatie over Smit Plastic BV in Tiel

Smit Technisch Plastic Spuitgietwerk is een kunststof spuitgieterij met 65 jaar ervaring. Ze hebben een sterke positie op de markt en kunnen voldoen aan de behoeften van klanten, zowel voor kleine als grote hoeveelheden. Ze leveren het volledige traject van idee tot eindproduct en hebben moderne productietechnieken in eigen huis die voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Een specialiteit van Smit Plastic is de gecombineerde fabricage van metaal en kunststof. Ze hebben een machinepark met 35 moderne machines, variërend van 25 tot 1300 ton. Het personeel heeft hen verrast met een prachtig beeld ter ere van hun 65-jarig bestaan.

Wil je weten wat Smit Plastic BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Smit Plastic BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Smit Plastic BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Smit Plastic BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Smit Plastic BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Smit Plastic BV

Bezoekers bekeken ook