Slagerij Augustinus Tiel

Slagerij Augustinus Tiel is een Slagerij gelegen aan Grotebrugse Grintweg 156-A in Tiel.

Meer informatie over Slagerij Augustinus Tiel in Tiel

Augustinus is een familiebedrijf in Tiel dat al drie generaties lang zorgt voor versheid en ambacht. Ze bieden regionaal vlees uit de Betuwe en vers belegde broodjes. Je kunt de broodjes voor 11:00 uur bestellen en binnen één uur afhalen. Daarnaast bieden ze ook BBQ & Gourmet aan met het beste regionale vlees, ambachtelijk bereid. Voor wie helemaal ontzorgd wil worden, zijn er compleet verzorgde buffetten beschikbaar. Kwaliteit en ambacht zijn belangrijk voor het bedrijf, dat al drie generaties actief is in het verwerken van vee en vlees. Naast de slagerij hebben ze ook een groothandel, een broodjesafdeling en een catering assortiment. Bij Augustinus ben je verzekerd van verse en lokale producten, rechtstreeks van de slagerij. Het toegewijde team van vakmensen staat klaar om advies te geven en hoogwaardige vleeswaren te leveren. De winkel is vandaag geopend tot 17:30 uur.

Wil je weten wat Slagerij Augustinus Tiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij Augustinus Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij Augustinus Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij Augustinus Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Slagerij Augustinus Tiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij Augustinus Tiel

Bezoekers bekeken ook