Slaapspecialist-Tiel B.V.

Slaapspecialist-Tiel B.V. is een Beddenwinkel gelegen aan Grotebrugse Grintweg 109 in Tiel.

Meer informatie over Slaapspecialist-Tiel B.V. in Tiel

Bent u op zoek naar een luxe boxspring, houten ledikant of een fijn matras? Bij de Slaapspecialist Tiel heeft u keuze uit eenvoudige tot zeer luxe boxsprings. De leveranciers zijn zorgvuldig geselecteerd en bieden een ruim slaapcomfort. In de showroom vindt u alleen betere en betaalbare boxsprings. Een gemiddeld persoon brengt ongeveer 8 uur per dag op bed door, dus het is belangrijk om aandacht te besteden aan de kwaliteit van uw bed. Bij het kopen van een nieuwe boxspring zijn er verschillende aandachtspunten, zoals de ondersteuning van uw lichaam, ventilatie en levensduur. U kunt de boxsprings, ledikanten, matrassen, toppers en bedtextiel bekijken en testen in de showroom. Om dit te doen, kunt u een afspraak maken. Daarnaast biedt het gepatenteerde systeem van Outlast de mogelijkheid om koel en fris te slapen door de constante regulatie van lichaamstemperatuur. De Slaapspecialist Tiel is gevestigd aan de Grote Brugse Grintweg 109 in Tiel en is geopend op dinsdag t/m vrijdag van 09:30 - 17:30 uur en op zaterdag van 09:30 - 16:00 uur. Op zondag en maandag is de winkel gesloten.

Wil je weten wat Slaapspecialist-Tiel B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slaapspecialist-Tiel B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slaapspecialist-Tiel B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slaapspecialist-Tiel B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Slaapspecialist-Tiel B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slaapspecialist-Tiel B.V.

Bezoekers bekeken ook