Skybar SIXX

Skybar SIXX is een Bar gelegen aan Laan van Westroijen 10 in Tiel.

Meer informatie over Skybar SIXX in Tiel

Skybar SIXX is een exclusieve locatie op de zesde etage van het Van der Valk Hotel Amersfoort-A1. Hier kun je genieten van heerlijke cocktails, exclusieve wijnen en goede bites, terwijl je uitkijkt over de skyline van Amersfoort. De bar heeft een gezellige en exclusieve ambiance en is geschikt voor borrels met je partner, familie of vrienden, maar ook voor bedrijfsevenementen. De openingstijden variëren per dag, maar op woensdag en donderdag is de bar open van 17:00 tot 23:00 uur en op vrijdag en zaterdag van 16:00 tot 01:00 uur. Daarnaast is er ook een Skybar SIXX te vinden op de 16e etage van Van der Valk Hotel Tiel. Deze bar biedt een panoramisch uitzicht over de hele regio en ligt op een hoogte van 53 meter, waardoor het het hoogste gebouw in de regio is. Hier kun je genieten van cocktails en bites die met passie worden bereid, terwijl je het fenomenale uitzicht bewondert. De bar is open op vrijdag en zaterdag van 17:00 tot 00:00 uur. Verder is er geen specifieke informatie over komende evenementen vermeld, maar je kunt op de hoogte blijven door de website of andere kanalen in de gaten te houden.

Wil je weten wat Skybar SIXX verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Skybar SIXX of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Skybar SIXX? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Skybar SIXX het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Skybar SIXX reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Skybar SIXX

Bezoekers bekeken ook