Sing Wah

Sing Wah is een Afhaalrestaurant gelegen aan Grotebrugse Grintweg 156B in Tiel.

Meer informatie over Sing Wah in Tiel

Vanaf 1 juli moeten klanten €0,10 statiegeld betalen voor plastic bakjes, bekers en cups bij Mizu Sushi. Deze kunnen worden ingeleverd voor statiegeld, met uitzondering van de deksels. Het is belangrijk dat de bakjes schoon worden ingeleverd. Op zondag is het niet mogelijk om de bakjes in te leveren. Voor het menu van Mizu Sushi kun je terecht op hun website www.mizusushi.nl of op hun Instagram-account @mizu.tiel. Mizu Sushi is gevestigd aan de Nieuweweg 25, 4001 NP in Tiel. Het copyright van het document is van Sing Wah en het jaartal is 2023.

Wil je weten wat Sing Wah verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sing Wah of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sing Wah? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sing Wah het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Sing Wah reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sing Wah

Bezoekers bekeken ook