SeVDi Bakkerij

SeVDi Bakkerij is een Bakkerij gelegen aan Vleesstraat 11 in Tiel.

Meer informatie over SeVDi Bakkerij in Tiel

Bij Sevdi bakkerij kun je online bestellen in 4 stappen: eerst controleer je je postcode, vervolgens kies je je maaltijd, daarna reken je veilig af, en tot slot eet je smakelijk! Je kunt de bestelling laten bezorgen of zelf afhalen. De bakkerij is gevestigd aan Vleesstraat 11 in Tiel en je kunt contact opnemen via het telefoonnummer +31344769053. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 10:30 tot 19:45 uur en op zondag is de bakkerij gesloten. Je kunt ook onze gratis app downloaden en betalen kan met verschillende betaalmethodes. Daarnaast zijn er nog de bezorgtijden en kun je meer informatie vinden over bestellingen en betalingen, de privacy policy en algemene voorwaarden op de website van Sevdi bakkerij.

Wil je weten wat SeVDi Bakkerij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SeVDi Bakkerij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SeVDi Bakkerij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SeVDi Bakkerij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar SeVDi Bakkerij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SeVDi Bakkerij

Bezoekers bekeken ook