Servicestation Van Dijkhuizen B.V.

Servicestation Van Dijkhuizen B.V. is een Tankstation gelegen aan Nieuwe Tielseweg 59 in Tiel.

Meer informatie over Servicestation Van Dijkhuizen B.V. in Tiel

HvD Service biedt service op maat en is altijd samen met de klant onderweg. Ze hebben 120 locaties verspreid over Nederland om altijd een locatie in de buurt te hebben. Met de Service Card kunnen klanten veilig betalen en ontvangen ze automatisch een gedetailleerde afrekening. De Service Card bespaart ook administratiekosten en zorgt voor rust en gemak door alle tanktransacties op één verzamelfactuur te zetten. Daarnaast is de Service Card veilig door de combinatie van een uniek nummer en pincode. Klanten kunnen hun transacties volgen via HvD Cards Online en hun Card 24/7 wijzigen. HvD Service heeft ook een groothandel met 13 vrachtwagens die producten snel kunnen leveren. Ze bieden verschillende brandstoffen aan, zoals CNG, elektrisch en XMILE, en hebben ook AdBlue, OptiSpray, smeermiddelen en Greenfuels. Er is nieuws over een reservering van €125, €150 of €200 op een rekening na het tanken bij een onbemand tankstation. Daarnaast wordt er informatie gegeven over een verhoging van de accijns op diesel, benzine en LPG vanaf 1 juli 2023. Verder wordt er nieuws gedeeld over het aanbod van friet en snacks bij de locatie op Medel (Tiel), een vertrek en indiensttreding binnen de organisatie, en verschillende vacatures. Tot slot is er contactinformatie beschikbaar en wordt er vermeld dat er een app te downloaden is voor nog meer service.

Wil je weten wat Servicestation Van Dijkhuizen B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Servicestation Van Dijkhuizen B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Servicestation Van Dijkhuizen B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Servicestation Van Dijkhuizen B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Servicestation Van Dijkhuizen B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Servicestation Van Dijkhuizen B.V.

Bezoekers bekeken ook