Schoonheidsstudio Flair

Schoonheidsstudio Flair is een Schoonheidssalon gelegen aan Melvill van Carnbeestraat 16 in Tiel.

Meer informatie over Schoonheidsstudio Flair in Tiel

Schoonheidsstudio Flair, geleid door Marja van den Dobbelsteen, biedt diverse behandelingen aan om klanten heerlijk te verwennen. De salon, gevestigd in Tiel sinds begin 2019, is laagdrempelig, gezellig en sfeervol. Na een huidanalyse worden klanten verwend met producten van Frais Monde en Freihaut, vanwege hun hoge kwaliteit en zichtbare resultaat. Daarnaast biedt de salon ook hotstone massages en ontharingsservices aan. Schoonheidsstudio Flair volgt de COVID-19 maatregelen conform de ANBOS richtlijnen om de gezondheid van klanten en medewerkers te waarborgen. De salon is alleen op afspraak geopend, die gemaakt kunnen worden via telefoon, WhatsApp of e-mail. Privacyverklaring en locatiegegevens zijn beschikbaar op de website. Klanten zijn zeer tevreden en kijken altijd uit naar hun bezoek aan Schoonheidsstudio Flair.

Wil je weten wat Schoonheidsstudio Flair verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidsstudio Flair of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidsstudio Flair? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidsstudio Flair het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Schoonheidsstudio Flair reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidsstudio Flair

Bezoekers bekeken ook